Klinik As-Salam

Search
Close this search box.

Hari Wanita Sedunia diraikan satu dunia pada tarikh 8 Mac setiap tahun. Hari wanita ini adalah simbol iaitu wanita hendaklah diberi hak serta peluang yang sama rata sama ada dalam bidang pendidikan, kerjaya mahupun pembuatan sesuatu keputusan.

Wanita masa kini ada yang bergelut dengan kerjaya demi menyara keluarga dan diri, dan ada juga masa yang sama, turut menjadi seorang ibu mahupun isteri sepenuh masa di rumah. Ini adalah kesempatan bagi orang di seluruh dunia untuk bersatu dan menghormati kontribusi wanita terhadap masyarakat.

Pada Hari Wanita Sedunia ini, kami mendorong anda untuk meluangkan waktu untuk meraikan wanita di dalam hidup anda mahupun memberi inspirasi. Baik ianya ibu anda, saudari, teman, atau rakan sekerja, dan ramai lagi. Manfaatkan kesempatan ini untuk mengungkapkan penghargaan dan rasa terima kasih anda atas kehadiran dan pengaruh mereka.

Namun, pada masa kini, insan bernama wanita ini juga sering sibuk dan tiada masa untuk dirinya. Di kesempatan ini, kami di Klinik As-Salam mengajak anda untuk menghadiahkan insan istimewa bergelar wanita di dalam diri anda, dengan pakej Ultrasound di Klinik As-Salam.

Pakej Ultrasound kami terdiri:
❤️ Thyroid/ Neck
❤️ Upper Abdomen
❤️ KUB (Kidney/ Ureter/ Bladder)
❤️ Upper & Lower Abdomen
❤️ Breast
❤️ Gynae/ Pelvic Scan
❤️ Combo Female Scan
❤️ Full Body Package
❤️ Banyak lagi

Zahirkan rasa penghargaan anda dengan menghadiahkan mereka dengan pakej Ultrasound dari Klinik As-Salam! Mesti senyum ke telinga ~ 😍🤗

Sebarang tempahan boleh ke:
https://book.kliniksalam.com/customer

Maklumat lanjut mengenai Klinik As-Salam:
https://kliniksalam.com/

#klinikassalam #ertihiduppadamemberi #ultrasound #hariwanitasedunia

Scroll to Top