Klinik As-Salam

Search
Close this search box.

Selamat Datang ke Klinik As-Salam

Klinik As-Salam merupakan klinik swasta yang memulakan perkhidmatan dalam bidang kesihatan, kami telah memulakan dan berkhidmat kepada masyarakat di di Bandar Baru Bangi, Selangor sejak Julai 2012. Pesakit kami terdiri daripada bayi baru lahir hinggalah mereka yang mencapai usia emas lapan puluh tahun ke atas. . Pemberian pinjaman kami kepada masyarakat kembali kepada moto #ertihiduppadamemberi.

Visi

“Perkhidmatan penjagaan kesihatan yang berpusatkan keluarga dan komprehensif yang mengutamakan penjagaan dan pengalaman terbaik.”

Misi

1. Kami menyediakan perkhidmatan penjagaan kesihatan yang mudah dan komprehensif kepada keluarga Malaysia.

2. Kami komited untuk memberikan pengalaman nilai tambah kepada keperluan penjagaan kesihatan anda.

3. Kami bercita-cita untuk berkhidmat, memastikan pemulihan optimum, melegakan penderitaan dan memperkasakan setiap pesakit untuk menjalani kehidupan yang lebih berkualiti. 

4. Kami Berusaha untuk memupuk budaya memberi untuk membantu meningkatkan kesejahteraan masyarakat. 

Klinik As-Salam ialah rangkaian klinik swasta penjagaan berpusatkan keluarga, jenama penjagaan kesihatan yang boleh dipercayai sejak 2012.

Klinik As-Salam diasaskan oleh Dr Azfar bin Hussin yang mempunyai pengalaman lebih sepuluh (10) tahun dalam bidang perkhidmatan kesihatan. Klinik As-Salam bukan sahaja mengambil berat tentang menyediakan masyarakat dan komuniti kita dengan penjagaan kesihatan dan pendidikan berkualiti tinggi kepada pesakit.

Malah, Klinik As-Salam melangkah lebih jauh dengan program bersama masyarakat dan komuniti setempat yang berpaksikan kebajikan masyarakat setempat, memfokuskan kepada bantuan sukarelawan perubatan & panel perubatan percuma.

Klinik As-Salam kini dikendalikan oleh sepasukan lebih 200 profesional perubatan berkemahiran tinggi dan kakitangan pentadbiran yang berkebolehan untuk memastikan Klinik As-Salam kami berkembang maju dalam era hari ini.

Klinik As-Salam kini juga cuba mengembangkan sayapnya dengan membuka beberapa cawangan tambahan di lokasi strategik di seluruh negeri di Malaysia pada tahun-tahun mendatang. Insya Allah

Objektif

Scroll to Top