Klinik As-Salam

Search
Close this search box.

Bila kita dah tahu yang kita dah mengandung, memang kita kena segerakan untuk buka buku pink. Ini kerana, supaya doktor dapat tahu keadaan baby dalam kandungan dan juga tahap kesihatan ibu yang mengandung.

.

Tapi ada situasi di mana seorang ibu adakalanya tak sedar bahawa dirinya tengah hamil kerana tiada tanda-tanda seperti kebanyakan yang dilalui oleh ibu mengandung yang normal.

.

Ada kes sampai kandungan dah cecah 15 minggu baru tahu dia mengandung. Tak dinafikan ada sesetengah tempat tu, bila doktor tahu yang ibu ni tak buka buku pink lagi doktor atau nurse akan marah. Huhuhuhu… Maksudnya mereka ambil berat pada ibu dan kandungannya. Tapi tak semua klinik begitu.

.

Buat ibu yang mula mengesyaki dirinya mengandung, cepat-cepatlah ke klinik dan dapatkan pengesahan. Bila dah tahu mengandung terus buka buku pink. Kalau nak tenang-tenang buka buku pink dengan klinik yang selesa, ibu-ibu boleh datang buat check-up di Klinik As-Salam.

.

Di Klinik As-Salam kami ada pakej khas untuk ibu mengandung.

Ibu-ibu boleh datang ke Klinik As-Salam atau buat appointment dengan doktor kami melalui LINK ini – https://kliniksalam.com/bm/perkhidmatan/pemeriksaan-antenatal/

Anda boleh juga hubungi 03-9078 3030 untuk sebarang pertanyaan.

Scroll to Top