Klinik As-Salam

Search
Close this search box.

“TAKKAN BAWA PANADOL JE NAK KE MEKAH? PESAN HAJI MUNZIR

Minggu lepas wak buat kenduri doa selamat sikit sebelum nak ke Mekah minggu depan. Dapatlah jumpa jiran-jiran, sedara-mara dan kawan-kawan, Alhamdulillah. Pak imam Haji Munzir pun datang. Dia tanya wak, ada bawa ubat-ubat tak untuk ke sana?

Wak bagitahu la, wak setakat ni takde penyakit kronik. Jadi ubat lain tu memang takde bawa lah kecuali panadol untuk standby kot-kot kat sana nanti demam atau pening kepala.

Haji Munzir kata, “Takkan bawa panadol je nak ke Mekah?”

Pesan dia lagi, kat sana cuaca dan persekitaran dia tak sama macam kat sini. Sakit, demam, batuk, sakit perut, gatal-gatal dan macam-macam lagi boleh kena kat diri kita. Haji Munzir rupanya dah siap-siap belikan wak Smart Travel Kit dari Klinik As-Salam. Katanya dalam beg ni ada bekalan ubat-ubatan dengan perskripsinya sekali.

Begnya pun kecil je, senang wak nak pegang dan Haji Munzir pesan supaya bantu jemaah lain jika ada yang memerlukan di sana nanti. Wak rasa bertuah sangat Haji Munzir hadiahkan Smart Travel Kit ni. Kalau tak… kat sana kalau jadi apa-apa takkan la wak nak telan panadol je kan?

Dapatkan Smart Travel Kit di Klinik As-Salam. Boleh juga jadikannya sebagai pemberian kepada orang lain.

Hubungi Careline Klinik As-Salam di talian 03-9078 3030 untuk sebarang pertanyaan.

#klinikassalam #ertihiduppadamemberi #smarttravelkit

Scroll to Top