Klinik As-Salam

Search
Close this search box.

Langkah pertama setelah anda tahu anda mengandung ialah menjadualkan temujanji dengan penyedia penjagaan kesihatan anda, seperti pakar obstetrik atau doktor keluarga. Doktor anda boleh mengesahkan kehamilan anda dan memberikan anda maklumat penting dan panduan tentang cara untuk mempunyai kehamilan yang sihat.
.
Yeay! Dah boleh buka buku pink ya?
Ya betul mummy dah boleh buka buku pink.
Jika kandungan sudah mencapai 6-12 minggu, mummy boleh ke klinik atau hospital yang menyediakan perkhidmatan bagi ibu mengandung. Mummy nak buka buku pink di Klinik As-Salam pun boleh tau! Boleh ke mana-mana cawangan Klinik As-Salam yang berdekatan 🤗 ~
.
Apa yang akan dilakukan semasa pemeriksaan antenatal?
Semasa lawatan prenatal pertama anda,doktor kemungkinan akan bertanya tentang sejarah perubatan anda, melakukan pemeriksaan fizikal, dan memesan beberapa ujian rutin untuk menilai kesihatan anda dan kesihatan janin anda yang sedang berkembang.

Mereka juga mungkin memberikan anda nasihat tentang pemakanan prenatal, senaman, dan perubahan gaya hidup lain untuk menggalakkan kehamilan yang sihat. Adalah penting untuk membina hubungan yang baik dengan penyedia penjagaan kesihatan anda sejak awal dan memberitahu mereka tentang sebarang simptom atau kebimbangan sepanjang kehamilan anda..
.
Nak booking sekarang untuk lakukan pakej antenatal di Klinik As-Salam?
Boleh terus booking di
https://book.kliniksalam.com/customer
.
Jumpa nanti ya bakal mummy!
.

#klinikassalam #ertihiduppadamemberi #antenatal

Scroll to Top