Klinik As-Salam

Search
Close this search box.

NAK PERGI HAJI KENA BAWA PAYUNG?

Abah minta aku cek kan beg dan list barang dia yang nak dibawa pergi haji nanti. Walaupun masih awal, abah memang siapkan awal-awal supaya nanti takde barang yang miss. Lagi pun nak pergi haji ni lama dah abah tunggu. Jadi memang dia nak persiapan semua biar perffect!

.

Aku pun cek la… Kalau ikut LIST kelengkapan ni semua dah settle dah, cuma…. Aku bagitahu abah, ada kurang satu benda je lagi. Abah pun tanya, “Apa yang takde lagi tu? Abah rasa semua yang nak dibawa dah ada.”

Aku cakap la… “Abah kena bawa payung!”

Abah terperanjat. “Payung???”

Aku terangkan kat abah. Bukan payung yang biasa kita tengok tu. Payung yang aku masksudkan ialah sediakan payung sebelum hujan, Hehehehe. Aku bagitahu abah, abah kena bawa Smart Travel Kit. Terus aku ambil dalam beg aku dan bagi abah.

.

Aku cakap kat abah… Abah nanti lama kat Tanah Suci. Cuaca dan persekitaran kat sana berbeza, jadi abah memang perlukan Smart Travel Kit ni jika terdapat masalah kesihatan. Dalam ni ada gabungan ubat-ubatan dan dilengkapi dengan perskripsi dari doktor Klinik As-Salam.

.

Selain tu abah pun boleh gunakan Smart Travel Kit ni untuk bantu jemaah lain yang memerlukannya masa di sana nanti. AbaH pun tersenyum dan angguk setuju.

.

Kepada bakal jemaah yang akan berangkat ke Tanah Suci, pastikan anda mempunyai Smart Travel Kit yang boleh didapti di Klinik As-Salam. Boleh juga kalau nak beli untuk dijadikan hadiah!

Untuk info lanjut boleh call 03-9078 3030.

#klinikassalam #ertihiduppadamemberi #smarttravelkit

Scroll to Top