Klinik As-Salam

Search
Close this search box.

Kesejahteraan adalah istilah yang merujuk kepada keadaan keseluruhan kesihatan fizikal, mental, dan emosi serta kesejahteraan. Dalam dunia yang bergerak pantas pada masa kini, mengekalkan kesejahteraan boleh menjadi cabaran, terutama dengan peningkatan tahap tekanan dan gaya hidup yang tidak aktif. Untuk membantu individu mencapai dan mengekalkan kesejahteraan, banyak organisasi menawarkan “wellness package” atau pakej kesihatan yang mengandungi pelbagai perkhidmatan kesihatan dan kesejahteraan.

Sebuah pakej kesejahteraan biasanya termasuk akses ke fasiliti sukan, perkhidmatan spa, dan nasihat pemakanan. Paket ini direka untuk membantu individu membangunkan tabiat sihat dan mengekalkan gaya hidup yang seimbang. Beberapa paket kesejahteraan juga menawarkan akses ke perkhidmatan kesihatan mental, seperti kaunseling dan program pengurusan tekanan.

Apabila memilih pakej kesihatan, adalah penting untuk mempertimbangkan keperluan dan matlamat khusus anda. Seperti di Klinik As-Salam, kami ada menawarkan 3 jenis pakej wellness, iaitu pakej basic, standard dan premium. Tetapi apakah perkara yang akan dinilai dalam setiap pakej?

Antaranya ialah:
✅Darah tinggi
✅Kencing manis
✅Full blood examination
✅Peripheral blood film
✅Hyperkolestrolemia
✅Buah pinggang
✅Hati / hempedu
✅Gout
✅Anemia
✅Calcium / phosphate
✅ESR
✅Urine analysis

Sebarang persoalan mengenai temujanji pakej wellness kami, boleh hubungi kami di talian +60124140969 (Customer Service) atau pun klik link kami https://book.kliniksalam.com/customer untuk memnbuat temujanji untuk pelbagai jenis perkhidmatan lain yang kami tawarkan.

Kesimpulannya, pakej kesihatan boleh menjadi kunci kepada kehidupan yang lebih sihat dan bahagia. Dengan akses kepada pelbagai perkhidmatan kesihatan dan kesejahteraan, individu boleh membangunkan tabiat sihat, mengurangkan tahap tekanan dan mencapai gaya hidup yang seimbang. Jadi kenapa tunggu? Melabur dalam kesejahteraan anda hari ini dan mula menjalani kehidupan yang anda layak! 🥰

#klinikassalam #ertihiduppadamemberi #wellness

Scroll to Top