Klinik As-Salam

Search
Close this search box.

LEPAS BAWA AYAH BUAT CHECK-UP DI KLINIK AS-SALAM KAMI TAK RISAUKAN AYAH LAGI

Lepas bawa ayah buat check-up di Klinik As-Salam kami tak risaukan ayah lagi.

.

.

Baru-baru ni ayah ikut geng-geng surau kat taman rumah dia untuk pergi umrah sama-sama. Sebenarnya risau sangat dalam hati ni, sebab mak tak dapat ikut sama-sama sekali.

.

Bila ayah nyatakan hasrat untuk buat umrah, kami sebenarnya risaukan ayah bila sampai di Tanah Suci nanti sebab takde ahli keluarga yang dapat jaga pakai dan makan minum ayah. Kalau mak ada, takdelah kami risau sangat. Walaupun ayah pergi dengan geng-geng surau dia, tetap kami sebagai anak ada sedikit kerisauan terutama dari segi kesihatan ayah.

.

Jadi kami adik-beradik sama berpakat untuk bawa ayah pergi check-up sebelum kerjakan umrah. Kami bawa ke Klinik As-Salam sebab klinik ni antara klinik yang paling dekat dengan Kawasan perumahan kami.

.

Sewaktu kami bawa ayah ke Klinik As-Salam, ayah kata ayah suka dengan klinik ni sebab mesra OKU dan warga emas. Wheelchair tersedia untuk yang tak dapat berjalan, tandas pun bersih dan sesuai untuk semua golongan. Doktor pun ramah menyantuni ayah.

.

Alhamdulillah, doktor sahkan kesihatan ayah dalam keadaan baik. Jadi hilang kerisauan kami nak lepaskan ayah untuk ke Tanah Suci tanpa kami di sisi. Ketika selesai tawaf di Kaabah, ayah kirimkan gambarnya. Subhanallah, gembira sehingga menitis air mata kami melihat kiriman gambar ayah.

.

Ayah nampak gembira dan seronok serta sihat di sana. Tak sangka ayah mampu uruskan dirinya sendiri tanpa kami.

#klinikassalam

Scroll to Top