RASA MACAM HARI-HARI NAK PERGI CHECK-UP KANDUNGAN KAT KLINIK AS-SALAM

Alhamdulillah… saya telah disahkan mengandung. Bermulalah perjalanan hidup baru saya sentiasa berpasangan dengan baby yang ada dalam perut.

.

Sementara menunggu usia kandungan berusia 6 minggu, saya mencari-cari pakej untuk ibu hamil di klinik-klinik. Sebagai ibu, saya nak yang terbaik untuk baby dalam perut ni.

.

.

Satu hari tu saya keluar makan dan masa nak parking kereta saya terlihat banner ‘Pakej Antenatal’ di luar sebuah klinik. Ia adalah Klinik As-Salam. Saya terus masuk ke klinik untuk tanyakan pakej tu.

.

Masuk je klinik saya terus ke kaunter dan saya disambut ramah oleh staf klinik. Diorang pun explain tentang pakej tersebut dan saya sangat berpuashati dengan pakej yang diterangkan. Saya rasa tak sabar nak tunggu untuk buka buku pink tu. Terus saya booking appointment.

.

.

Akhirnya, hari yang dinanti tiba. Saya ke Klinik As-Salam untuk check-up kandungan, sesi konsultasi, kaunseling dan buka buku pink. Rasa seronok sangat, tak perlu kalut datang awal pagi dan beratur panjang untuk dapat giliran.

.

Klinik luas dan sejuk. Ruang menunggu sangat selesa. Berbaloi dengan harga dibayar untuk keselesaan saya dan baby dalam perut. Mahal sangat pun tak. Pakej siap ada hadiah percuma untuk si baby yang bakal lahir nanti.

.

Jika ada rezeki lagi, next baby pun nak buka buku pink kat sini lagi. Jauh pulak dah fikir ni hehehehe

.

Bagi yang nak buat temu janji dan buka BUKU PINK
https://book.kliniksalam.com/customer
.
Maklumat lanjut mengenai Klinik As-Salam:
https://kliniksalam.com/

.

#ertihiduppadamemberi #klinikassalam #antenatal

See Insights and Ads

Boost post

Like

Comment

Share

Scroll to Top