Klinik As-Salam

“Sempat lagi ke nak kurus sebelum raya?…”


Dah macam-macam cara nak kurus dicuba. Rasa serik pun ada. Bayangkan kena berlapar teruk, senaman bagai, tapi hasilnya terlalu lambat atau beza berat badan terlalu sedikit. Macam-macam produk dah telan, macam-macam pakej fitness dah join.
.
Tapi kini, ada acara baru untuk anda turunkan berat badan tanpa perlu menyeksa diri. Anda kini dapat ucapkan selamat tinggal kepada kekecewaan kerana penurunan berat badan yang tak stabil.
.
Melalui program Shape Me, Weight Management Clinic di Klini As-Salam kami mempunyai teknik penurunan berat badan yang inovatif dan direka untuk membantu anda dapatkan berat badan yang ideal secara berterusan dengan mengurangkan selera makan dan membantu anda berasa kenyang lebih lama.
.
Ini adalah program paling lengkap untuk anda yang nak kurus. Kenapa?

Program ini dilengkapi dengan

 1. Saxenda pen yang berfungsi meniru hormon GLP-1, yang berfungsi mengawal selera makan dan membuat anda rasa kenyang lebih lama.
 2. Dilengkapi dengan sesi konsultasi bersama doktor pakar kami
 3. Panduan nutrisi mengikut keperluan diet anda
 4. Penilaian kesihatan
 5. Pemeriksaan ujian darah
 6. Body Screening
  .
  Paling istimewa program ini tersedia bersama produk Saxenda, satu-satunya ubat yang diluluskan oleh Kementerian Kesihatan Malaysia bagi tujuan penurunan berat badan dengan cara yang selamat.
  .
  Apabila anda mendaftar untuk program ini, anda akan dipantau dan mendapat bimbingan secara peribadi bagi membantu anda untuk menetapkan matlamat yang realistik.
  .
  Jadi mengapa tunggu? Raya pun tak lama lagi. Mulakan perjalanan untuk turunkan berat anda hari ini dan bulan puasa adalah waktu yang paling sesuai untuk dapatkan result yang lebih namtap!
  .
  Dapatkan info lanjut dan daftar secara online di https://book.kliniksalam.com/customer

#kliniksalam #saxenda #shapeme

Scroll to Top