Klinik As-Salam

Search
Close this search box.

SEDIHNYA… AKU SELALU KENA BAHAN

Bila saiz badan kita sedikit berbeza dengan orang lain, kita akan jadi tumpuan. Tapi adakala kita di datangi geng-geng yang toksik. Di sini la cabaran bermula bila kita sering di bahan dengan panggilan yang kurang enak di dengar.

Nak buat pekak je memang boleh, tapi sampai bila??? Lama-lama kita yang sakit hati, emosi pun tak dapat cover lagi.

Aku bukan tak pernah berusaha untuk turunkan berat badan. Bukan tak pernah nak kuruskan badan. Tapi ia tak semudah dikata. Sampai aku pernah seharian lemah longlai kerana jaga makan.

Sampailah satu hari tu aku nampak kat fb tentang Saxenda di fb page Klinik As-Salam.

Klinik As-Salam ada program Shape Me iaitu program untuk jadi kurus dengan cara yang selamat tanpa perlu menderita lapar. Aku pun tengok la pasal program ni, dia pakai produk apa? Beli terus boleh makan ke?

Oooo…rupanya program ni kita akan dikonsult dan dibimbing oleh doktor khas. Sebelum ambil ubat kurus Saxenda ni, kita akan menjalani pemeriksaan kesihatan terlebih dahulu. Dan dari situ doktor akan suggest pelan pemakanan kita dan pengambilan ubat Saxenda. Ubat ni bukan diambil dengan cara makan tapi melalui suntikan.

Saxenda mengandungi bahan yang akan menggantikan hormon dalam badan kita dan mampu membuat kita tidak rasa lapar dan Saxenda juga adalah satu-satunya ubat kurus yang diiktiraf KKM dan dijamin selamat.

Alhamdulillah… akhirnya aku jumpa cara untuk urus dengan selamat dan tanpa perlu berlapar teruk. Terima kasih Klinik As-Salam. Bagi yang nak sertai program Shape Me, Weight Management Clinic anda boleh buat temujanji dengan KLIK link https://book.kliniksalam.com/customer atau hubungi Careline Klinik As-Salam di talian 03-9078 3030 untuk sebarang pertanyaan.

#klinikassalam #ertihiduppadamemberi #saxenda

Scroll to Top