Klinik As-Salam

Search
Close this search box.

SAXENDA: SEDIH BERAT BADAN TAK TURUN-TURUN? 😫

Adakah anda bosan dengan rasa kecewa setiap kali anda berdiri di atas penimbang? Berasa sedih kerana anda sedang berusaha untuk menurunkan berat badan?
.
Jangan berputus asa lagi – ada penyelesaian yang boleh membantu anda mencapai “weight goal” anda. Memperkenalkan Saxenda, ubat penurunan berat badan yang boleh mengubah hidup anda.
.
Apa itu SAXENDA? πŸ’‰
πŸ‘‰πŸ» Saxenda ialah ubat yang diluluskan oleh KKM yang direka untuk membantu orang dewasa yang bergelut dengan obesiti atau masalah kesihatan yang berkaitan dengan berat badan.
πŸ‘‰πŸ» Berfungsi dengan menekan selera makan anda dan mengurangkan keinginan makan. Ini bermakna anda akan berasa kurang lapar dan dapat mengekalkan diet anda dengan lebih mudah, yang membawa kepada penurunan berat badan yang ideal.
.
Apa kelebihan Saxenda berbanding ubat kurus lain? 🀩
βœ… Mudah digunakan
Ia datang dalam pen suntikan yang telah diisi sebelumnya, dan anda hanya menyuntiknya sekali sehari pada masa yang sesuai untuk anda.
.
βœ… Mengurangkan rintangan insulin
Saxenda membantu mengurangkan rintangan insulin dan menurunkan kadar gula darah. Ia mengaktifkan lipase sensitif hormon dan menghasilkan lebih banyak pembakaran lemak dari masa ke semasa.
.
βœ… Meningkatkan kualiti hidup anda secara keseluruhan
Saxenda ubat ini hanya diberikan kepada anda selepas sesi konsultasi dan pemeriksaan kesihatan bersama doktor pakar kami. Anda seterusnya akan dibimbing dan dipantau dalam program shape me, weight management clinic.
.
Kenapa perlu dapatkan Saxenda dari Klinik As-Salam? 🀩
βœ… Proses yang cepat
βœ… Arahan akan diberikan dengan jelas
βœ… Dipantau oleh doktor yang berpengalaman
βœ… Menunggu giliran di ruang klinik yang sangat selesa
.
Terfikir nak berkebaya untuk raya nanti?
Nak kurus dengan cara yang selamat dan sihat?
Jom cuba kaedah Saxenda pula tau! 😍


Sebarang tempahan slot Saxenda boleh ke:
https://book.kliniksalam.com/customer

Maklumat lanjut mengenai Klinik As-Salam:
https://kliniksalam.com/

#ertihiduppadamemberi #klinikassalam #saxenda

Scroll to Top