Ahlan Wa Sahlan Ya Ramadhan 🌙


Sememangnya kita menunggu kehadiran bulan yang istimewa ini, waktu terbaik bermuhasabah diri, meningkatkan kesedaran spiritual dan memperbaharui keimanan. Ramadan adalah bulan yang amat penting dalam kalendar Islam, menandakan waktu di mana Al-Quran yang Suci diturunkan kepada Nabi Muhammad (S.A.W).
.
Sepanjang bulan ini, umat Islam di seluruh dunia akan menjalankan ibadah puasa dari fajar sehingga maghrib, menahan diri daripada makan, minum, dan keperluan fizikal lain sebagai satu cara untuk membersihkan jiwa dan memperkuatkan hubungan dengan Allah.
.
Kami dari Klinik As-Salam berbesar hati untuk menjadi sebahagian daripada peristiwa suci ini, dan kami mengajak anda untuk menyertai kami dalam menyambut Ramadan 2023.
.
Dalam kita menyambut Ramadan 2023, semoga kita diberikan kesihatan yang baik untuk melakukan ibadah, dipermudahkan urusan dan keberkatan untuk seluruh umat manusia. Semoga bulan ini dapat mendekatkan kita kepada Allah, dan semoga kita menjadi insan yang lebih baik dari yang sebelumnya. 🤲🏻
.
Semoga membawa keberkatan kepada kita pada tahun 2023 ini!
Ramadan Kareem! 🥰
.

#ertihiduppadamemberi #klinikassalam #ramadhan

Scroll to Top